Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Lekë Mrijaj: Një Flamur Një Shtet Një Shqipëri

| E enjte, 24.05.2012, 07:13 PM |


Një Flamur Një Shtet Një Shqipëri

Nga: Lekë Mrijaj

I.
Kurr nuk harrohet Gjaku Arbëror
lufta heroike e të parve,ajo histori
që nga koha e Gjergj Kastriotit
ne sakrifikuam për Një Shqipëri.

II.
Mallkuar qofshin ata mjerë
armiqë dhe të bijt e tradhetarit
qe u ngriten kunder Kastriotit
dhe pushkës së Adem Jasharit.

III.
Që nga Hasan Prishtina...
dhe deri te Dr.Ibrahim Rugova
i treguam armikut gjakatar
se Shqipëri do të jetë Kosova.

IV.
Gjithmonë luftuan Hëronjët tanë
për Shqipe,Flamur e Liri
për Bashkimin e Truallit Kombëtar
Një Komb,Një Shtet,Një Shqipëri.

V.
28 Nentorit i Kastriotit
u shkrua dy herë në histori,
për te tretën herë me radhë
do të shënojmë Bashkimin.
Nje Shtet,Një Shqipëri.