Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


PDK Beneluks: Njoftim - 31-vjetori i rënjes Heroike të dëshmorve Tahir dhe Nebih Meha

| E enjte, 10.05.2012, 06:03 PM |


Partia Demokratike e Kosovës,

Dega  e PDK se  Beneluks

Me rastin e 31-vjetorit të rënjes Heroike të dëshmorve Tahir dhe Nebih Meha, Dega e PDK-se per Beneluks mban  Tubim Perkujtimor, dhe me ketë rast ftojmë të gjithë bashkëatëdhetarët qe të marrin pjesë.

Tubimi mbahet ne Bruksel me daten 12/05/2012 te shtunen dhe

Fillone ne Ora 20h00

Adresa: Rue des Ailes 3 (Vleugelsstraat)

1030 Bruxelles

Dega Jonë për nderë të Përkujtimit të Deshmorëve ka pergatitur një Program Kulturo-Artistik: Me grupin muzikor “Atdheu”