Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Protestë për situatën e vështirë që po përjetojnë shqiptarët në Ballkan (Place Schuman 28.03.2012)

| E merkure, 21.03.2012, 08:00 PM |


Lajmërim

 

Lajmërojmë të gjithë bashkatdhetarët shqiptar  se më datën 28.03.2012 të mërkurën në ora 14:00 do të mbahët tubim protestues për situatën e vështirë që po përjetojnë shqiptarët në Ballkan, e në theks të veçantë në Maqedoni dhe në Luginën e Preshevës.

            Ju ftojmë që të merrni pjesë masovikisht në këtë tubim.

Tubimi do të mbahet në Place Schuman (para hyrjes  në ndërtesën e Parlamentit Evropian).

 

 Me nderime nga Keshilli Kombëtar i Mërgatës Shqiptare për Benelux

 

Ju mirëpresim

 

Sektori për informim:  0499 924 311,  0476 344 727, 0488 804 345,  0488 709 855