Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Kronike nga TV Alba Life rreth Filmit "Falja e Gjakut" dhe intervistat..

| E hene, 19.03.2012, 08:58 PM |


TV Alba Life ne New York do te ritransmetoje ne kanalin 35 kroniken rreth filmit "Falja e Gjakut" qe po vazhdon te shfaqet ne Amerike si dhe intervistat me z.Joshua Maston, Andamiano Murataj, aktorin Erion Mustafaraj. 

Ju urojme shikim te kendshem!

Te interesuarit mund ta shikojne ne kete lidhje:

http://www.youtube.com/watch?v=SiivvCAykqc

Qemal Zylo Ph.D candidate

Producent

Alba Life Inc.Founder/ President

website: www.albalife.org

E-mail: qzylo@albalife.org