Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Drita Krasniqi: Agim Gashi tungjatjeta!

| E shtune, 17.03.2012, 06:01 PM |


Drita Krasniqi

 

Agim Gashi tungjatjeta!

 

Agim Gashi tungjtjeta!

Të na rrnosh dhe shumë mote,

Të uroj me shpirt e zemër

Unë Driata, mikja jote!

 

E di mirë që t’ka rrokë sëmundaja

Tash sa kohë edhe lëngon,

Vuajtja jote dhe varfëria

Zemrën time ama lëndon.

 

Po ti je një artist kombi

Me dashuri që ushqen atdheun

Vragjet tua dhe sharkia

Kthjellin qiellin, ujisin dheun...

 

Ma ndien mirë kjo zemra ime

O i madhi atdhetar,

Që ndaj kësaj sëmundje t’keqe

Ke me dalë Ti fitimatar!

 

Sa më shpejt përsëri të presim

Që atdheut t’i këndojmë,

E fitoren kundër sëmundjes

Të gjithë sëbashku ta festojmë!

 

Se na pret këtë vit atdheu

Sa shumë detërat që i kemi

N’këtë jubile atje na presin

Që në Vlorë këngës t’ia themi!

 

Mija njerëz për Ty po luten

Gjithë shqipatarët në botën mbarë

Do t’na vijsh i shëndoshë si molla

Me sëmundje t’mundur fitimatar!

 

12. 03. 2012, Itali