Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Anullohet akademia përkujtimore për vëllezërit Gërvalla e Kadri Zeka

| E premte, 16.03.2012, 06:58 PM |


Tani me keqardhje e thyerje te thelle shpirterore ju beje te njohur ANULLIMIN e AKADEMISE PERKUJTIMORE PER VLLEZERIT GERVALLA E KADRI ZEKA, per shkak te sponzoruesit te salles, z. Bekim Elashani pas insistimit te Can Tahirit, meqe nuk e kemi perfshi ne Keshillin Organizativ "Unionin Kombetare", karshi "reputacioni" te z.Can Tahiri! Qendrimet e mia personale, Z. Neki Lulaj, ...etj. ishin qe te mos ndryshojme SKEMEN dhe me fute "parashutiste" te pacipe e qe nuk asgje te perbashket as me ARTIN KRIJUES e edhe me pak me FIGUREN POLIDIMENZIONALE TE JUSUF GERVALLES, dhe aktivitetit te tij kombetar. Andaj, AKADEMIA PERKUJTIMORE DHE PROMOVIMI I ANTOLOGJISE "TRINOM I LIRISE" do te mbahet me 1. maj ne Koblenz... per c'gje do te njoftoheni me kohe.

Te thyer thellesisht, kerkojme edhe mirekuptimin tuaj, ju lutemi!

 

Me respekt Hasan Qyqalla dhe Neki Lulaj