Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Shkrimtari dhe publicisti Sejdi Berisha, nderohet me Çmimin Krijues i Dalluar

| E hene, 02.01.2012, 07:01 PM |


Në Manifestimin e madh kulturor “Kultura pejane ndër vite”, shkrimtari dhe publicisti Sejdi BERISHA, nderohet me Çmimin KRIJUES I DALLUAR.