Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Daniel Gazulli: Urimi im

| E shtune, 31.12.2011, 12:58 PM |


URIMI IM

Për Vitin e Ri 2012 dhe për gjithmonë:

- Qetësi shpirtnore në jetën e përditëshme, por sidomos nëse do të keni ndonjëherë edhe çaste të vështira në jetë;

- Paqë me vetveten dhe me të tjerët;

- Të falnderoni Zotin për ate që keni dhe të mos kërkoni kurrë ma shumë; ajo që keni asht burimi i gëzimeve; ajo që do të lakmoni, mund të bahet burim i një jete në ankth;

- Besoni se nesër do të jeni ma mirë: asgja nuk mund të realizohet pa besim.

Juej – Daniel Gàzulli