Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Zeqir Lushaj: Dhuratat e miqëve, na gëzojnë (V)

| E diele, 11.12.2011, 03:55 PM |


Zeqir Lushaj

DHURATAT E MIQËVE, NA GËZOJNË (V)

               

-Djali i Geg-hysenit, një burrë malësie

 

(Ballina…, dhe në vazhdim, dy fragmente nga libri)

 

 

…Fragmenti nr 2, bisedë, sy në sy, me Enver Hoxhën

 

(Nga takimi në Dragobi, 1970)

 

 

 

(Per revisten ZemraShqiptare, redaktori Zeqir Lushaj)