Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Marash Gojani dhe Xhevat Muqaku: Ngushëllime për të ndjerin Ahmet Thaqi nga Hereqi i Gjakovës

| E premte, 02.09.2011, 07:43 PM |


Ngushëllime për të ndjerin Ahmet Thaqi nga Hereqi i Gjakovës

 

Shumē e nderuara familje Thaqi,

Antarësi e shoqatës " Hereqi ",

Miq dhe dashamirë të Ahmetit,

 

Ju dhe ne, humbëm njeriun e devotshëm, veprimtarin dhe bashkatdhetarin e vyeshëm i cili ishte afër nevojtarit, shkollës shqipe, familjeve të dëshmorve, familjes së tij, miqve, Kosovës dhe shqiptarisë.

 

Vdekja e pamëshirëshme e mori në Ulqinin e andrrave verore- shqiptare kur asnjeri nuk e priste.

 

Kujtimet e mira i kemi të freskëta, ashtu të freskta e të mira, siq ishte edhe vet Ahmeti.

 

Do t'i ruajmë, dhe t'i përcjellim edhe tek të tjerët.

 

Ju lutem pranoni ngushëllimet tona më të sinqerta për vdekjen e birit, prindit, bashkshortit tuaj dhe mikut tonë Ahmet Thaqi, në emër të familjve tona si dhe në emër të antarsisë së shoqates  " Rinia " në Singen.

 

Pusho i qetë miku ynë, të qoftë i lehtë dheu i Kosovës që e deshte aq shumë.

 

Marash Gojani dhe Xhevat Muqaku