Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Tre libra të rinj nga shkrimtari Petraq Pali

| E marte, 12.07.2011, 05:59 PM |


Njoftim :

“Lidhja qeparotase dhe miqtë e saj” njofton se shkrimtari Petraq Pali, me rastin e përfundimit të Fakulitetit Juridik, nxori nga shtypi njëkohësisht tre libra:

1.-"Një natë pa hënë"- Novela e tregime

2.-" Dino Martiko, jeta e një heroi.

3.-" Janko Pali në luftërat e Jetës" - Autobiografi dhe mendime.