Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Thenia e dites...

| E merkure, 30.01.2008, 08:00 AM |


Ekzistojne dy gjera te bukura ne kete bote:

Kujtesa dhe Harresa,

por gjithashtu, ekzistojne dhe dy te keqija:

Kujtesa dhe Harresa.

Roda Roda

(A.P.)