Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Agim Vatovci: Shqiptaret po korrin suksese në Muzikë dhe në Politikë

| E marte, 12.04.2011, 05:48 PM |


Shqiptaret po korrin suksese në Muzikë dhe në Politikë

 

Janë këto tri zonja nga Gjakova e të madhit Bajram Curit i cili diti të flijoij jeten vetëm e vetëm që sot shqiptaret ta gëzojnë lirinë.Ai ishte një vizionar kur patë thanë se vajzat Gjakovare dinë ta udhëheqin edhe shtetin e R.së Kosovës,dhe këte po e përjetojmë sotë mu në kryeqytetin e R. së Kosovës ku zonja e parë Presidente Atifete Jahjaga,Mimoza Kusari-Lila dhe Teuta Sahatçiu.

Gëzohuni o populli imë i dashtur se po vin ditë ma te mira për Kosovën.

 

Zoti e rujt Popullin Amerikan.

 

Agim Vatovci - Vushtrri