Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Festival i koruptuar!

| E hene, 17.12.2007, 12:41 AM |


S’pata kujt t’i drejtohem…dhe po ju shkruaj juve!

Duke e ndjekur festivalin,i cili kualifikon edhe kengen  qe do te na prezantoje ne Eurovizion, mendoj se anetaret e jurise jane te zhytur ne korupsion te thelle dhe eshte turp per kombin tone, qe pervec Anjeza Shahinit, e cila ka shkuar me merite, mbas saj gjithmone nepermjet korupsionit na kane perfaqesuar te gjithe! Kjo do kete pasoja negative sepse nuk do kualifikohemi per ne finale. Kjo tregon se personat pergjegjes ne votime jane tradhetare te kombit dhe ju intereson vetem leku dhe jo perfaqesimi me nder per Shqiperine!

Ju pershendes perzemersisht,
Danushi nga Holanda