Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Leke te reja e leke te vjetra!

| E premte, 12.10.2007, 06:19 PM |


Nga Shqiptari

 

Shume gjera shkojne ne drejtimin jo te duhur ne Shqiperine tone te dashur, nje nder keto eshte edhe Leku shqiptar. Edhe pse i ka rene vlera dhe gjera me vlere nuk blen me te, por shqiptaret perdorin Euro apo Dollare, mendoj se duhet ndryshuar.

 

Leke te reja e leke te vjetra! Aq e veshtire eshte qe te kemi vetem leke, as te vjetra dhe as te reja?! Une nuk di ndonje shtet qe te perdore injorance, idiotesi me valuten e tij, pervec Shqiperise.

 

Une nuk jam specialist i kesaj fushe, por mendoj se te specializuarit mbi kete fushe duhet ta shqyrtojne kete problem. Nuk besoj se do pune gjigante, prandaj bejeni!